CARWASH PLUS 380V CU OZON

Generator de aburi cu aspirator special pentru curățarea, igienizarea, uscarea și spălarea interiorului mașinilor, cu sursă de alimentare de 380V. Disponibil si la 220 V. Complet cu generator de ozon pentru igienizare. Include un kit pentru curățarea și uscarea interiorului.

Aplicații: Curățarea cu abur a interiorului mașinii, curățarea bărcilor, curățarea camioanelor, curățarea autobuzelor, spălătorie auto la domiciliu.

 

Alimentare electrică 380V 50-60Hz
Capacitatea cazanului 3.5 litri
Putere cazan 1000W+1000W+1000W
Presiunea aburului 6 bar
Temperatura vaporilor în cazan 165°C
Stația de ieșire a aburului 67 g/min
Putere de aspirație 1200W
Temperatura de ieșire a aerului cald 50°C
Temperatura apei/detergent 50°C
Cisternă de apă 10 litri
Cercul de curățare 10 lt
Volumul tamburului din oțel inoxidabil 20 litri
Furnizare reglabilă a aburului da
Dezinfecție cu ozon da
Încărcarea cazanului Automat
Succesiune Da
Aspirație da
Alarmă de nivel scăzut al apei da
Dimensiuni 52x80x110h cm
Greutate fără accesorii 48 kg
Greutate cu accesorii 54 kg

CARWASH PLUS 380V cu OZON: Mașină cu abur pentru spălarea interiorului mașinii CARWASH PLUS 380V cu OZON curăță și igienizează cu aburi, usucă rapid cu aer cald și este dotată cu aspirator profesional cu sursă de alimentare de 380V. CARWASH cu OZON este dotat cu un generator de ozon pentru igienizarea interioară. Acest generator de abur este ideal pentru spălătorii auto și ateliere, bărci și vehicule grele. Curăță și igienizează perfect scaunele, sistemele de aer condiționat, căptușelile, tapițeria, covoarele din piele, geamurile, jantele roților și motoarele, ajunge chiar și în cele mai dificile locuri și îndepărtează părul de animale de companie și guma de mestecat. Sunt disponibile accesorii opționale pentru spălarea caroseriei. CARWASH BF310PL 380V cu OZON este dotat cu kituri de accesorii pentru interiorul și uscarea mașinilor. Acest mod de spalare curata si igienizeaza cu ajutorul aburilor , usuca rapid cu aer cald aspirand in acelasi timp . Ozonificarea completeaza tot procesul de curatare.

Reumplerea automată a cazanului

Reglarea ieșirii aburului și a apei

Aspirarea lichidelor și a solidelor

Furnizare simultană de abur/apă și aspirație

Temperatura apei 40°C

Detergent/nebulizare cu aer cald 50°C

Uscarea scaunului cu aer cald 50°C

Ozonarea habitaclului interior