Uscare autoturisme si habitaclu autoturism

Uscător profesional pentru uscarea profesionala a interioarelor auto.

Aplicații: uscarea interiorului mașinii, uscarea covoarelor și a scaunelor, uscarea fotoliilor, uscarea saltelei.

 

Alimentare electrică220-240V 50-60Hz
Puterea motorului suflantei320W
Debitul de aer900 mc/h
Nivelul de zgomot38 dB
Puterea de încălzire2800W
Temperatura aerului cald50°C
Dimensiunile ambalajului40x40xh77 cm
Greutate15 kg

Rapid, puternic, silențios și cu un motor de calitate superioară, CARFON este perfect pentru a usca scaunele și podelele mașinilor. Cu acest sistem, mașina poate fi returnată clientului în cel mai scurt timp. Scaunele și tapițeria podelei sunt acoperite cu un sac special și uscate simultan cu un jet puternic de aer cald. Indiferent de gradul de umiditate , scaunele se usucă în doar 20-30 de minute, iar pentru tapițeria podelei în 20-25 de minute. Kitul de uscare este inclus.

Clienții dvs. își vor lăsa cu plăcere mașina pentru a le curăța interiorul, deoarece veți putea livra mașina uscată în aceeași zi. Uscarea tuturor scaunelor și podelelor durează mai puțin de o oră.

Podelele și scaunele mașinilor sunt uscate complet cu ajutorul aerului cald și a unor saci speciali. Datorită acestui sistem, în habitaclu nu vor exista mirosuri neplăcute și mucegai, geamurile nu se vor încețoșa și nu se va forma condens.

Controlul integrat al temperaturii aerului: puteți usca scaunele și podelele din toate tipurile de țesături, sintetice și naturale. Un jet de aer rece va permite uscarea specială a interioarelor din piele și lână.

Sacii de uscare sunt universali și pot fi folosiți pe toate tipurile de scaune și podele de mașină, canapele, fotolii etc.