VAPOBUS

Aparat de curățat cu abur uscat și aspirație pentru curățarea și igienizarea interioarelor a autobuzelor/curatarea interioarelor din autobuze, camioanelor, vagoanelor de tren, a cinematografelor, teatrelor cât și pentru igienizarea saltelelor, canapelelor și a tapițeriei. Inclus KIT pentru curățarea interioarelor de autobuze și camionete. KIT disponibil pentru curățarea saltelelor, a saloanelor și a fețelor și o gamă largă de accesorii disponibile.

Aplicații: cinematografe și teatre, interioare de autoturisme, camionete, camioane, autobuze, trenuri, cabine aeriene, hoteluri, baruri și restaurante, birouri și apartamente, spălare la domiciliu, tapițerie, covoare și piele, saltele, canapele, fotolii și covoare, scaune, geamuri, jante și motoare, Îndepărtarea părului de animale de companie și a gumei de mestecat.

 

Alimentare electrică220-240V 50-60Hz
Capacitatea cazanului3.5 litri
Putere cazan1300W+1300W
Presiunea aburului6 bar
Temperatura vaporilor în cazan165°C
Stația de ieșire a aburului53 g/min
Putere de aspirație1400W 2 etape
Temperatura apei/detergent50°C
Rezervor de apă5 litri
Cercul de curățare5 litri
Cazan20 lt
Încărcare cazanAutomat
Furnizare reglabilă a aburuluiDa
Alarmă de nivel scăzut al apeiDa
Roți frânateDa
Dimensiuni30x60x110h cm
Greutate fără tambur (pentru o manipulare ușoară)21 kg
Greutate cu și fără accesorii31 kg / 27 kg

VAPOBUS este un aparat de curățare cu abur uscat și aspirație, convenabil, manevrabil și puternic, pentru curățarea și igienizarea autobuzelor, a vagoanelor de tren, a cabinelor suspendate, a scaunelor de cinema și a teatrelor. Datorită dimensiunilor sale compacte, VAPOBUS trece cu ușurință între scaune și coridoare.

Modul de injecție simultană abur-apă caldă-detergent-injecție face posibilă tratarea tuturor tipurilor de suprafețe. VAPOBUS este conceput pentru curățare și dezinfectare și, datorită unei game largi de accesorii, curăță cu ușurință toate tipurile de țesături, piele, plastic, lemn, sticlă, ajungând chiar și în cele mai dificile locuri. Inclusiv KIT pentru curățarea interioarelor de autobuze și camionete. KIT disponibil pentru curățarea saltelelor și a saloanelor.

Reînnoiește și purifică textilele și pielea cu o acțiune combinată de emisie de abur/apă și aspirare

Îndepărtează murdăria încăpățânată, părul de animale de companie și elimină guma de mestecat

Vă permite să ajungeți chiar și în cele mai dificile spații și este ideal pentru spălarea și uscarea ferestrelor

Face posibilă curățarea perfectă a acoperișurilor autovehiculelor cu aburi, fără a provoca daune structurale, cum ar fi curbarea și crăparea.

De asemenea, convenabil și ușor pentru curățarea și igienizarea la domiciliu a mașinilor, rulotelor, scaunelor, saltelelor, fotoliilor și canapelelor.

Reumplerea automată a cazanului cu apă și detergent din rezervorul extern.

Funcții simultane de aspirare a aburului / aspirare a aburului și a apei calde

Temperatura apei/detergent 40/50°C

Aspirarea lichidelor și a solidelor

Pulverizare cu detergent/aer cald (opțional cu SOFFIANT KIT)