PORTAL TURISME

Design modern, esențial, robust și fiabil.

Designul interpretează funcția prin crearea de noi așteptări care se manifestă prin performanță, durabilitate și fiabilitate. Calitatea designului este o expresie a tradiției noastre. Nu numai în design, ci și în atenția obsesivă acordată materialelor, în prelucrarea atentă, în alegerea precisă a elementelor care se îmbină într-un mix de atractivitate și eficiență.

 

Specificații
Înălțimea maximă de spălare (mod. 230/260/280) 2.300 – 2.600 – 2.800 mm
Lățimea maximă de spălare 2.300 mm
Lățimea maximă între coloane 2.450 mm
Înălțimea maximă de instalare (mod. 230/260/280) 3,015 – 3,315 – 3,515 mm
Lățimea maximă a plantei 3,560 mm
Lățimea maximă cu protecție împotriva stropilor 3.800 m
Lungimea maximă a capacului superior pe partea de ieșire 1.970 mm
Lungimea șinei 9 – 10 m
Distanța dintre centrele de cale ferată 2850 – 3000 mm
Putere maximă utilizată 16.0 kW
Presiunea minimă de alimentare cu apă 3 bar
Presiunea minimă de alimentare a instalației cu aer comprimat 8 bar

Portal de spălare multiprogramabil

Design esențial.

Lățime de trecere extinsă.

Construcție galvanizată la cald.

Șuruburi din oțel inoxidabil.

Mașină de spălat roți cu înclinare reglabilă.

Distribuție optimizată și direcționată a produsului special pentru spălarea roților.

Presiune oscilantă laterală ridicată cu duze rotative.

Sistem de cuplare a periei cu prisme pentru perii laterale.

Dispozitiv de control al presiunii și dispozitiv de siguranță cu perii pentru bara de remorcare și bara de protecție.

Uscător orizontal din oțel galvanizat la cald.

Uscare verticală optimizată pentru a direcționa aerul mai precis.

Șine cu profil special vopsit.

Interfață de control a mașinii la bord cu panou de programare tactil.

Noi perii MIX-FOAM cu profil optimizat.

Semafor RGB cu „bară de progres” inovatoare.

Sistem de iluminat de siguranță la sol în zona de intrare și ieșire a vehiculelor (brevetat).

Sisteme de înaltă presiune

PULSE 1S PRO a fost proiectat și construit cu obiectivul de a reduce timpul de oprire accidentală în afara întreținerii programate. O structură complexă cu o rigiditate ridicată, obținută printr-un design sofisticat, compusă din mai multe elemente sudate, care permite limitarea tensiunilor de îndoire și sudare care sunt declanșate de procesul de galvanizare la cald la temperaturi de 450 °C.
Galvanizarea la cald este protecția anticorozivă prin excelență. În prezent, nu este suficient să evaluăm costul unui produs în momentul fabricării sale. Este necesar să se evalueze costul în raport cu ciclul de viață (LCA), pentru a obține performanțe maxime și cel mai bun raport calitate-preț.

 

Pre-spălare de înaltă presiune cu duze rotative

Dispozitivul este format din patru duze de mare impact, a căror rotație este generată de fluxul de lichid de spălare. Un sistem pneumatic poziționează alternativ duzele rotative în unghiuri diferite. Mișcarea de sus în jos permite spălarea părților orizontale și verticale ale mașinii.

 

Presiune ridicată integrată în spălătorul de roți

Dispozitiv de spălare format din trei duze introduse în interiorul periei, dintre care una este înclinată pentru a spăla interiorul pasajelor roților mașinii. Extrem de eficient în timpul programului de spălare a roților, spală în interiorul și în jurul zonelor greu accesibile sau acolo unde acțiunea periei este inhibată. Pe întreaga durată a cursei porticului, acestea continuă să se rotească, spălând chiar și partea inferioară a mașinilor.

 

Spălarea roților cu perii

Înălțimea de la sol este reglabilă, în cursa de apropiere de roți, peria coboară spre podea pentru a se potrivi cu jantele cu diametru mic. Suportul de sertar al mașinii de spălat roți se deschide și se închide prin intermediul unui cilindru pneumatic. În timpul ciclului de spălare, peria cu disc își inversează direcția de rotație. Perii sunt confecționați dintr-o fibră specială de polietilenă foarte rezistentă pentru o spălare eficientă, precisă și exactă.

 

Spălător de roți rotativ de înaltă presiune

Este alcătuit din două capete sferice cu un jet orientat, care se rotesc cu ajutorul unor motoare cu roți dințate. Fiecare cap are patru duze capabile să direcționeze jetul în patru direcții diferite, în funcție de aplicație, pentru o mai bună putere de curățare. Un dispozitiv cu înclinare variabilă permite direcționarea jeturilor spre roțile și părțile laterale ale vehiculelor.

 

Produs chimic de curățare a roților

Constă dintr-o pereche de duze reglabile din oțel inoxidabil, montate de o parte și de alta a portalului de spălare, în poziție joasă. În timpul procesului de spălare, din cauza produsului extrem de coroziv distribuit, duzele sunt activate doar la roți. Dispozitivul este alimentat de o pompă de dozare.

 

Căutare de lustruire cu spumă

Dispozitiv format dintr-o serie de duze amplasate pe părțile laterale ale portalului, capabil să distribuie o ceară specială concentrată pentru lustruire, acoperind mașina cu un strat de spumă. În timpul acestei operațiuni, rampele de distribuire a apei sunt dezactivate. Perii sunt apoi activați pentru o lustruire care protejează vopseaua. Dispozitivul este alimentat de o pompă de dozare.